Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni

Nursan Kablo Donanımları KVK Politikası

Nursan Kablo Donanımları Veri Sahibi Başvuru Formu

Nursan Elektrik Donanımları KVK Politikası

Nursan Elektrik Donanımları Veri Sahibi Başvuru Formu

I. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASININ ÖNEMİ

Kişisel verilerin korunması, Anayasal bir hak olup, Şirketimizin öncelikleri kapsamında yer almaktadır. Nitekim bu amaçla, Şirketimizde devamlı olarak güncellenen bir sistem kurulması amaçlanmış ve işbu politika oluşturulmuştur. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, Veri Sorumlusu sıfatıyla, “Nursan Kablo Donanımları San. Tic. A.Ş.” (Mersis No: 0632039086900017 )’ nin (Şirket), iş ortaklarına, hissedarlarına, müşterilerine, hukuki ilişkide ve iletişimde bulunduğu gerçek ya da tüzel kişilere yönelik genel aydınlatma ve bilgilendirme yükümlülüğünü yerine getirmek üzere yapılmakta ve bu Politika kapsamında müşterilerimizin, potansiyel müşterilerimizin, çalışanlarımızın, çalışan adaylarımızın, şirket hissedarlarının, şirket yetkililerinin, ziyaretçilerimizin, iş birliği içinde olduğumuz kurumların çalışanları, hissedarları ve yetkililerinin ve üçüncü kişilerin kişisel verilerinin korunması konusundaki temel esaslar düzenlemektedir.
Bu Politika’ da belirtilen konuların uygulanmasına yönelik olarak Şirket içerisinde gerekli prosedürler düzenlenmekte, özel aydınlatma metinleri oluşturulmakta, gizlilik sözleşmeleri yapılmakta, görev tanımları revize edilmekte, kişisel verilerin korunması için Nursan Kablo Donanımları San. Tic. A.Ş. tarafından gereken idari ve teknik tedbirler alınmakta, bu kapsamda gerekli denetimleri yapmakta veya yaptırmaktadır. Kişisel Verilerin Korunması konusu üst yönetim tarafından da sahiplenilmekte, bu konuda özel bir Komite oluşturulmak (Şirket KVK Komitesi) suretiyle kişisel verilerin korunması süreçleri yönetilmektedir.
II. POLİTİKANIN AMACI

Bu Politikanın temel amacı, Nursan Kablo Donanımları San. Tic. A.Ş. tarafından hukuka uygun bir biçimde yürütülen kişisel veri işleme faaliyeti ve kişisel verilerin korunmasına yönelik esasları ortaya koymak, bu kapsamda müşterilerimiz, potansiyel müşterilerimiz, çalışan adaylarımız, şirket hissedarlarımız, şirket yetkililerimiz, ziyaretçilerimiz, işbirliği içinde olduğumuz kurumların çalışanları, hissedarları ve yetkilileri ve üçüncü kişiler başta olmak üzere kişisel verileri şirketimiz tarafından işlenen kişileri aydınlatarak ve bilgilendirilerek şeffaflığı sağlamaktır.
III. KAPSAM

Bu Politika; müşterilerimizin, potansiyel müşterilerimizin, çalışanlarımızın, çalışan adaylarımızın, şirket hissedarlarının, şirket yetkililerinin, ziyaretçilerimizin, iş birliği içinde olduğumuz kurumların çalışanları, hissedarları ve yetkililerinin ve üçüncü kişilerin otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla işlenen tüm kişisel verilerine ilişkindir.
IV. POLİTİKANIN VE İLGİLİ MEVZUATIN UYGULANMASI

Kişisel verilerin işlenmesi ve korunması konusunda yürürlükte bulunan ilgili kanuni düzenlemeler öncelikle uygulama alanı bulacaktır. Yürürlükte bulunan mevzuat ve Politika arasında uyumsuzluk bulunması durumunda, Şirketimiz yürürlükteki mevzuatın uygulama alanı bulacağını kabul etmektedir.
V. ERİŞİM VE GÜNCELLEME

Politika Şirketimizin internet sitesinde (http://www.nursanelektrik.com) yayımlanır ve kişisel veri sahiplerinin talebi üzerine ilgili kişilerin erişimine sunulur ve gerektiğinde güncellenir.

Holding Şirketleri

 

Tesisler

Nursan Kablo Donanımları A.Ş.
Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi,
1. Cadde No: 5, Tavşanlı
43300 Kütahya, Türkiye
T: +90 274 290 10 10
F: +90 274 290 10 13
E: info@nursankd.com
www.nursankd.com

Nursan Kablo Donanımları A.Ş.
Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi
1. Cadde No: 8, Merkez
43100 Kütahya, Türkiye
T: +90 274 290 10 10
F: +90 274 290 10 13
E: info@nursankd.com
www.nursankd.com

Nursan Otomotiv EOOD
Lyulyakovo Village
8570 Burgas, Bulgaria
T: +359 594 229 00
F: +359 594 229 26
E: info@nursanbulgaria.com
www.nursanbulgaria.com

Nursan Elektrik Donanım A.Ş.
Atatürk Mahallesi, İnönü Caddesi No: 5, Kıraç
Esenyurt, 34522 İstanbul, Türkiye
T: +90 212 855 93 00
F: +90 212 855 93 01
E: info@nursanelektrik.com
www.nursanelektrik.com

Sertifikalar

Ödüller